طرز تهیه ساندويچ فرانسوي گرم
مواد لازم:
- نان فرانسوي بلند=1 عدد
- پنير كرافت شيشه اي=4 قاشق غذاخوري
- مايونز=2 قاشق غذاخوري
- سس خردل=كمي
- سس كچاپ=كمي
- كاهو خرد شده=به مقدار لازم
- خيارسبز حلقه شده=1 عدد
- گوجه فرنگي حلقه شده=1 عدد
- زيتون سياه حلقه شده=4 عدد
- تخم مرغ آبپز حلقه شده=1 عدد
- كالباس مكعبي شده=به مقدار لازم
- پنير ورقه اي=2 عدد
طرز تهيه :
1- نان را طبق شكل از وسط باز كنيد.
2- يك طرف نان را با قاشق پنير كشيده سپس طرف ديگر نان را سس مايونز كشيده و كمي كچاپ ريحته و روي كچاپ چند قطره سس خردل بريزيد سپس دو طرف نان را روي هم فشار دهيد تا مواد جذب هم شوند.
3- مواد مورد نياز را لاي نان گذاشته سپس پنير ورقه اي را روي مواد بگذاريد.
4- نان را در آلومينيوم پيچيده سپس به مدت 5 دقيقه در فر بگذاريد تا پنير آن ذوب شده و ساندويچ كمي گرم شود.
5- ساندويچ را از فر خارج كرده با كارد به صورت رول بريده و همراه با سيب زميني سرخ كرده ميل كنيد.