loading...

مجله اینترنتی آسیافان

جاپچايي يا به زبان ساده تر رشته فرنگي با سبزيجات يكي از غذاهاي سنتي كره است كه طرفداران زيادي در بين جوانان دارد. مواد لازم براي 4 نفر: رشته فرنگي نشاسته( نودل )= يك بسته گوشت گاو= 150 گرم اسفناج=

آخرین ارسال های انجمن

طرز تهیه رشته فرنگي با سبزيجات

naser بازدید : 544 یکشنبه 07 آبان 1396 : 12:5 AM نظرات (0)

جاپچايي يا به زبان ساده تر رشته فرنگي با سبزيجات يكي از غذاهاي سنتي كره است كه طرفداران زيادي در بين جوانان دارد.

  • مواد لازم براي 4 نفر:
  • رشته فرنگي نشاسته( نودل )= يك بسته
  • گوشت گاو= 150 گرم
  • اسفناج= يك دسته
  • هويج متوسط= 1 عدد
  • پياز متوسط= 1 عدد
  • قارچ=1 بسته
  • سير= چند حبه
  • پيازچه= 8 عدد
  • سس سويا ، روغن كنجد ، شكر ، فلفل= به ميزان لازم
  • كنجد پوست كنده= 1 ليوان

 

طرز تهيه رشته فرنگي با سبزيجات:

1- قارچ را به صورت خلال خورد كنيد
2-هويج را به صورت خلال هاي 5 سانتي خورد كنيد
3- پيازچه ها را با ساقه به صورت تكه هاي 8 سانتي خورد كنيد
4-  پياز را خلال كنيد
5-  گوشت گاو را به صورت نوارهاي باريك خلال كنيد
6- پس از اينكه مواد بالا را به شكلي كه گفته شد خورد كرديد حالا رشته فرنگي را داخل آب جوش ريخته و حدود 3 دقيقه بگذاريد روي اجاق تا رشته ها نرم شود آنگاه آبكشي كرده و داخل يك كاسه بزرگ بريزيد.
مي توانيد رشته ها را با استفاده از يك قيچي به تكه هاي كوچك ببريد و بعد به ميزان سليقه ي خود مقداري سس سويا و روغن كنجد اضافه كنيد و هم بزنيد
*نكته: در خلال پخت رشته فرنگي ها گاهي با دست تست كنيد اگر نرم شده از روي اجاق برداريد تا له نشود
7- اسفناج ها را داخل آبجوش ريخته و بگذاريد براي 1 دقيقه هم بزنيد تا به آرامي پخته شود سپس آبكشي كرده و و در آب سرد بيندازيد و دوباره آبكشي كنيد و بعد كاملا آبش را خارج كنيد و به صورت قطعات 5 سانتي برش دهيد.
8- نصف پيمانه سس سويا و نصف پيمانه روغن كنجد را با هم مخلوط كرده و در كاسه اي جدا بگذاريد.
9- هويج ها را هم در تاوه تفت دهيد و جدا بگذاريد.
10- پياز را هم تفت داده تا طلايي شود سپس به ظرف هويج اضافه كنيد.
11- قارچ ها را نيز تفت داده و سپس به ظرف هويج و پياز اضافه كنيد.
12- پيازچه ها را هم تفت داده و به ظرف هويج اضافه كنيد.
13- گوشت گاو را در تاوه ريخته و خوب به هم بزنيد تا خوب پخته شود سپس سير و قدري سس سويا اضافه كنيد و خوب به هم بزنيد شكر را هم اضافه كنيد و مجددا به هم بزنيد و پس از پخته شدن به ظرف هويج اضافه كنيد حالا مخلوط سس سويا و روغن كنجد را هم اضافه كنيد و مواد حاصله را خوب مخلوط كنيد.
در اخر رشته فرنگي و دانه هاي كنجد را اضافه كرده و نوش جان كنيد.

منبع: آلامتو

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B :S
کد امنیتی
رفرش
کد امنیتی
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
آمار سایت
  • کل مطالب : 1027
  • کل نظرات : 262
  • افراد آنلاین : 1
  • بازدید امروز : 86
  • گوگل امروز : 21
  • بازدید کلی : 5,097,667