جاپچايي يا به زبان ساده تر رشته فرنگي با سبزيجات يكي از غذاهاي سنتي كره است كه طرفداران زيادي در بين جوانان دارد.
- مواد لازم براي 4 نفر:
- رشته فرنگي نشاسته( نودل )= يك بسته
- گوشت گاو= 150 گرم
- اسفناج= يك دسته
- هويج متوسط= 1 عدد
- پياز متوسط= 1 عدد
- قارچ=1 بسته
- سير= چند حبه
- پيازچه= 8 عدد
- سس سويا ، روغن كنجد ، شكر ، فلفل= به ميزان لازم
- كنجد پوست كنده= 1 ليوان
طرز تهيه رشته فرنگي با سبزيجات:
1- قارچ را به صورت خلال خورد كنيد
2-هويج را به صورت خلال هاي 5 سانتي خورد كنيد
3- پيازچه ها را با ساقه به صورت تكه هاي 8 سانتي خورد كنيد
4- پياز را خلال كنيد
5- گوشت گاو را به صورت نوارهاي باريك خلال كنيد
6- پس از اينكه مواد بالا را به شكلي كه گفته شد خورد كرديد حالا رشته فرنگي را داخل آب جوش ريخته و حدود 3 دقيقه بگذاريد روي اجاق تا رشته ها نرم شود آنگاه آبكشي كرده و داخل يك كاسه بزرگ بريزيد.
مي توانيد رشته ها را با استفاده از يك قيچي به تكه هاي كوچك ببريد و بعد به ميزان سليقه ي خود مقداري سس سويا و روغن كنجد اضافه كنيد و هم بزنيد
*نكته: در خلال پخت رشته فرنگي ها گاهي با دست تست كنيد اگر نرم شده از روي اجاق برداريد تا له نشود
7- اسفناج ها را داخل آبجوش ريخته و بگذاريد براي 1 دقيقه هم بزنيد تا به آرامي پخته شود سپس آبكشي كرده و و در آب سرد بيندازيد و دوباره آبكشي كنيد و بعد كاملا آبش را خارج كنيد و به صورت قطعات 5 سانتي برش دهيد.
8- نصف پيمانه سس سويا و نصف پيمانه روغن كنجد را با هم مخلوط كرده و در كاسه اي جدا بگذاريد.
9- هويج ها را هم در تاوه تفت دهيد و جدا بگذاريد.
10- پياز را هم تفت داده تا طلايي شود سپس به ظرف هويج اضافه كنيد.
11- قارچ ها را نيز تفت داده و سپس به ظرف هويج و پياز اضافه كنيد.
12- پيازچه ها را هم تفت داده و به ظرف هويج اضافه كنيد.
13- گوشت گاو را در تاوه ريخته و خوب به هم بزنيد تا خوب پخته شود سپس سير و قدري سس سويا اضافه كنيد و خوب به هم بزنيد شكر را هم اضافه كنيد و مجددا به هم بزنيد و پس از پخته شدن به ظرف هويج اضافه كنيد حالا مخلوط سس سويا و روغن كنجد را هم اضافه كنيد و مواد حاصله را خوب مخلوط كنيد.
در اخر رشته فرنگي و دانه هاي كنجد را اضافه كرده و نوش جان كنيد.
منبع: آلامتو